Billampor

Köp billampor online billigt

Att byta billampor är en sådan där sak man kan göra själv om man har tid. Ofta är det bara en glödlampa som gått och det är nästan lika enkelt gjort som när man byter en i lampan hemma. Billigast är att ta fram manualen ur bilen, läsa vilken modell man kör, vilken styrka och sockel glödlampan sitter med, och därefter köpa sina billampor online. Att se bra i trafiken är viktigt och man kan även välja att köpa extraljus till förmånliga priser på samma vis.

Olika lamptyper för olika bruk

Idag är det inta bara glödlampor i bilarna. Beroende på modell och syfte används även halogenlampor, xenonlampor och LED-ljus. Oavsett om det är framlyktorna, back- eller bromsljus, blinkers eller nummerskylsbelysningen som inte fungerar är det bra att göra det till en vana att kolla alla ljus på bilen regelbundet. På samma vis som man alltid ska ha vissa verktyg i bilen kan det vara bra att ha en extra glödlampa och en extra säkring hemma om oturen skulle vara framme.

Extra billampor för bättre sikt

Kör man ofta på vägar med mycket skog, vilt, eller bara rent allmänt vill kunna se bättre på natten och under vintern, kan man fästa extra billampor på taket på bilen. Dessa så kallade ljusramper ger både bättre riktad belysning, men lyser framförallt upp vägen på sidorna bättre. Ofta används LED-ljus till detta och det är till stor hjälp när man vill undvika viltolyckor. Reser man ofta med personer i baksätet finns det nu också uppfinningsrika lösningar för interiörbelysning. Med dagens innovationer och snabba tekniska utveckling kan du hitta bilbelysning som är både billigare och smartare i vårt sortiment. Snabbt och enkelt med hemleverans!