Bromsbeläggsats Yellowstuff, Fram

Bromsbeläggsats Yellowstuff, Fram
Kategorier: Varumärken, BMW, Porsche
Brand: Skruvat
2319 SEK
Mer Info!

Yellowstuff R – klossar med hög friktion för Racing, klubbkörning och gatbruk!

Yellowstuff är den första bromsklossen som tillverkats för både banbruk och gatbruk! Klossen är ett aramid-fiberbaserat belägg som ger hög effekt även utan förvärmning. Dessa klossar har samma funktion som andre EBC bromsklossar, men i motsats till red-stuff och green-stuff så dammar dessa något mer för att de är tillverkade med mer stål. Yellowstuff fungerar optimalt från första inbromsning och blir bara bättre och bättre. Klossarna behöver inte värmas upp, och fungerer bättre vid hårdkörning. Klossarna används av många både inom hobby och proffessionell Racing som drifting, ""gatebil ekstrem"", Porsche Cup, rally, formula basic, Swedish Camaro cup osv.!

Alla våra EBC klossar levereras med något som kallas för ""Brake-in"", detta är en brunröd beläggning som ligger på klossarna, som gör att skivor och klossar snabbare blir inkörda.

Om du är ute efter bra effekt och minsta möjliga bromsdamm för gatkörning bör du kolla på EBC Redstuff som är marknadens kanske bästa gatkloss med klart minst bromsdamm.

Specifikationer: Bredd (mm): 74 Längd (mm): 163 Originalleverantör: EBC Tjocklek (mm): 16 Originalnr: 34116786044 Produkten passar dessa bilmodeller: BMW 1 [E81, E87, F20, F21], 1-Serie Cabriolet [E88], 1-Serie Coupé [E82]