Bromsbeläggsats, Framaxel, LANCIA LYBRA, LYBRA SW, 9948337

Bromsbeläggsats, Framaxel, LANCIA LYBRA, LYBRA SW, 9948337
Kategorier: Varumärken, Lancia
Brand: Trw
495 SEK
Mer Info!

Inbromsning av de nya beläggen/ backarna sker med hjälp av ett tunt lager slipmedel som ligger på beläggets yta. Slipmedlet hjälper till att anpassa beläggets struktur efter bromsskivans.

Anledningen till detta är att beläggen skall uppnå maximal bromsverkan så fort som möjligt. Under denna process kan det uppstå ett tjutande ljud som upphör efter ett några avverkade mil.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ, med nya belägg är att bromsa in dessa mjukt och lugnt, detta för att de på bästa möjliga sätt skall anpassa sig efter bromsskivan/ trumman.


Varje bromsbeläggsats innehåller 4 stycken bromsbelägg/ backar. Komplett sats för att byta bromsbelägg/ backar fram eller bak.

Komplett kit för både höger och vänster sida.

Vid köp av nya broms-belägg/backar rekomenderar vi att du även införskaffar nya reparations/monterings-satser till din bil. Detta för att vara säker på fullduglig funktion vid och efter montering av de nya bromsdelarna. Specifikationer: För fabrikat: ATE Höjd (mm): 63,6 Kontrollmärke: E1 90R 01024/245 Längd (mm): 156,4 Slitvarningskontakt: Inkl. slitvarningskontakt Tjocklek (mm): 19,2 Originalnr: 9948337 Produkten passar dessa bilmodeller: LANCIA LYBRA, LYBRA SW